El llibre perfecte per als amants de la natura

Si passes aquest estiu a la natura i encara no has fet la maleta per marxar de vacances, espera’t! Hi ha un últim llibre que no et pot faltar: “A la recerca de la flor milesclats daurada”. Nosaltres el vam descobrir i ens va enamorar tant que vam decidir posar-lo a la maleta d’estiu d’Oks&Bo, però si no la vas rebre, encara ets a temps de demanar-lo a la teva biblioteca o llibreria de confiança.

L’àlbum A la recerca de la flor milesclats daurada, de l’autor i il·lustrador francès Benjamin Flouw, publicat per Coco Books, ens explica una història senzilla, però la bellesa de les seves il·lustracions i el seu potent  missatge no deixaran indiferent cap amant de la natura, i en especial, de l’alta muntanya. En Guillot, la guineu antropomòrfica que protagonitza la història, decideix emprendre un viatge a peu a la recerca d’una misteriosa flor, la “milesclats daurada”.

Per trobar-la haurà de fer un llarg viatge a través de boscos, rius i muntanyes, i en la seva gesta comptarà amb l’inestimable ajuda dels seus amics, encarnats pels diversos animals del bosc. Però, què passarà quan la trobi? Una decisió inesperada canviarà els plans de la guineu! Un magnífic final per a qualsevol amant de la natura, ideal per encoratjar l’esperit conservacionista dels nostres menuts.

A la recerca de la flor milesclats daurada és, sens dubte, un àlbum que ens convida a celebrar la bellesa del món natural, així com la simplicitat d’una simple passejada al bosc, però que també ens interpel·la sobre la necessitat de conservar-lo.

Així mateix, es tracta d’un àlbum amb un format molt original, doncs incorpora components de no-ficció al llarg de la història. D’aquesta manera, acompanyant l’aventura d’en Guillot, els petits lectors també podran aprendre moltes coses sobre la natura i el senderisme, com ara els noms dels diferents arbres, els diferents nivells de les muntanyes o tot allò que cal preparar per organitzar una excursió al bosc.

En definitiva, un llibre magnífic per compartir i llegir en veu alta en família, però també un llibre inspirador que ens convida a sortir i descobrir la natura, el preludi perfecte per una excursió d’estiu i un bon tast per tots els infants ansiosos per descobrir el món que ens envolta.

I vosaltres, us emporteu llibres quan aneu de vacances? Alguna recomanació inspiradora per aquest estiu?

Podeu llegir més ressenyes de llibres que no us podeu perdre aquí , i si no voleu que se us en escapi cap no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter!

Una abraçada i molt bon estiu

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *