fbpx

Preguntes?

A CONTINUACIÓ ET CONTESTEM ALGUNES DE LES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS ENTRE ELS NOSTRES SUBSCRIPTORS:

L’enviament

On envieu les capses?

Oks&Bo envia les capses a tot l’estat espanyol, sense despeses d’enviament addicionals. Si vius en un altre estat i vols rebre les nostres capses, posa’t en contacte amb nosaltres a través de oksandbo@oksandbo.com i gestionarem l’enviament de forma personalitzada.    

Què he de fer si la meva comanda arriba en mal estat?
Si la teva comanda arriba en mal estat no l’acceptis, posa’t en contacte amb nosaltres i te’n farem arribar una altra.

El llibre

Com trieu el llibre del mes?
Oks&Bo tria els llibres d’acord amb els següents 3 criteris: 1) Que siguin els millors llibres de ficció il·lustrats, d’entre els centenars de publicacions noves que apareixen cada mes al nostre país. 2) Que siguin novetats. 3) Que siguin llibres que encantin als nens i nenes: amb humor, aventures, històries sorprenents, il·lustracions fascinants… i a la vegada, que siguin d’un alt nivell artístic i d’una gran qualitat humana. Tenim 3 modalitats de subscripció en funció de l’edat dels infants: Capsa literària 0-2: llibre de cartró Capsa literària 3-7: àlbum il·lustrat Capsa literària 8-11: narrativa il·lustrada
Amb quines editorials treballeu?
Treballem amb un ampli ventall d’editorials de gran qualitat (Libros del Zorro Rojo, Corimbo, Takatuka, Ediciones Jaguar, Tramuntana, Akiara Books, Zahorí Books, A buen paso, Nube Ocho, Impedimenta, Savanna Books, Astronave, Casita Roja, Blackie Little, Nandibú, Editorial Joventut, Tierra de Mu i moltes altres), però som tercers independents i no depenem de cap editorial ni grup editorial. Triem els llibres lliurement. Tots els llibres que enviem són en format paper, mai digital, amb tapa dura. Edicions cuidades fins a l’últim detall, llibres que són un regal per sí mateixos.

General

Per què val la pena subscriure'm?
Oks&Bo et porta cada mes els millors llibres infantils il·lustrats a domicili, així com divertides activitats creatives per realitzar en família, i converteix la lectura a casa teva en una experiència emocionant i inspiradora que crea vincles i records per a tota la vida.

La capsa

De quins materials està feta la capsa?
Totes les capses són de cartró 100% reciclable.
Què puc fer amb la capsa?
Sabré el que hi ha a dins la capsa abans de rebre-la?
Què hi ha a dins la capsa?

Cada més rebràs una capsa dedicada que contindrà:

  • la millor novetat literària infantil: cada mes t’enviem el millor llibre d’entre totes les novetats literàries infantils, un llibre triat amb molta cura per esdevenir un dels preferits de casa teva. Escollim llibres que encanten als nens i nenes, i a la vegada vetllem per garantir la seva qualitat artística i humana.  Tenim 3 franges d’edat: – 0-2 : llibres de cartró – 3-7 : àlbum il·lustrat – 8-11: narrativa il·lustrada per a primers lectors.
  • una guia de lectura amb consells i activitats creatives: una petita guia de lectura, escrita per mares i mestres, amb consells que us ajudin a gaudir al màxim del llibre del mes, així com divertides activitats creatives per fer en família.
  • moltes més sorpreses:  cada mes t’enviarem una petita sorpresa relacionada amb el llibre, sempre diferent, per mantenir viva la il·lusió de cada nova capsa.

La subscripció

Com cancel•lo la meva subscripció?
Quan vulguis donar-te de baixa només has d’enviar un correu electrònic a oksandbo@oksandbo.com sol·licitant la baixa. A partir d’aquell moment deixarem de cobrar-te. Rebràs l’última capsa que hagis pagat si aquesta encara no t’ha arribat.
Com funciona des que pago fins que rebo la capsa a casa?
El procés comença quan fas el pagament de la teva subscripció a través de la pàgina web. En aquell moment preparem la teva capsa literària per al mes següent i te l’enviem a casa. Rebràs la teva capsa entre el dia 20 i el 30 de cada mes.
Hi ha compromís de permanença?
En absolut, pots aturar la teva subscripció en el moment que vulguis i sense cap mena de penalització.
Quant val subscriure'm a Oks&Bo?
Pots rebre Oks&Bo a casa per només 19’99 euros al mes. Totes les despeses estan incloses al preu

Pagament

Cal que pagui despeses d'enviament?
No cal pagar cap despesa d’enviament, el preu de l’enviament ja està inclòs en l’import que pagues per la teva subscripció.
Hi ha algun altre cost addicional?
No hi ha cap cost addicional, les despeses de transport van incloses al preu de la subscripció.

Servei d’atenció al client

Com puc posar-me en contacte amb Oks&Bo?
Pots escriure’ns a oksandbo@oksandbo.com i et contestarem el més aviat possible.