Oks&Bo: històries per créixer

_______________________

Aquest és el blog d’Oks&Bo creat per compartir idees i experiències al voltant de la literatura infantil, la creativitat i la nostra senzilla vida en família. Benvinguda!

Una recomanació literària per tots aquells que passeu son: Xxt! A dormir

Mentre escric aquestes paraules us he de confessar que em moro de son i que m’estic prenent el segon cafè del matí. Morir-me de son és un estat natural des que he sigut mare, suposo que molts (i sobretot moltes) de vosaltres sabeu a què em refereixo. Abans del naixement del F. i l’A. les … Una recomanació literària per tots aquells que passeu son: Xxt! A dormir Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

Un llibre original per nens i nenes que van a contracorrent: En Blai i la seva ombra

Un dels jocs més intuïtius i espontanis dels infants des de ben menuts és jugar amb les ombres, i especialment amb la pròpia ombra. Si heu presenciat mai el moment en què un infant descobreix per primera vegada la seva ombra sabreu que aquest moment és viscut amb un alt grau de meravella, què màgic … Un llibre original per nens i nenes que van a contracorrent: En Blai i la seva ombra Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

La nostra tornada a la rutina

Una certa nostàlgia s’ha instal·lat a casa meva. Després de setmanes de vida una mica salvatge a la muntanya, d’infinites hores de joc lliure, de remullades als rius, de contes explicats 1001 vegades i de llargs vespres contemplant estels fugaços a la fresca, tornar a casa a la ciutat amb fills petits és com tornar … La nostra tornada a la rutina Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

I tu, ja saps vestir-te sola?

Si abans de ser mare de l’A i en F. m’haguéssiu preguntat a quina edat pot començar a vestir-se sol un infant us hagués dit que als 7 anys, doncs jo recordava que fins aquesta edat la meva mare, amb tota la bona voluntat del món, em posava la roba 10 minuts abans de sortir … I tu, ja saps vestir-te sola? Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

El meu fill no vol llegir

Sabem que és primordial que els infants gaudeixin de la lectura en els primers anys de vida per arribar a estimar els llibres com a adults. Però hi ha moltes raons per les quals un infant pot no sentir-se atret pels llibres i arribar a rebutjar-los, malgrat l’interés dels seus pares i tutors. Sovint rebem … El meu fill no vol llegir Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

Un any caminant amb Oks&Bo

Aquest agost ha fet 1 any que va iniciar la nostra aventura amb Oks&Bo, i aquests dies de repòs al camp i d’una certa llunyania respecte el dia a dia m’han fet agafar perspectiva sobre aquests darrers 12 mesos, i sobre el canvi a la meva vida que ha suposat aquest projecte. Ha estat un … Un any caminant amb Oks&Bo Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

Dies d’estiu slow: vacances en família al Pirineu francès

Ja fa temps que les vacances a la nostra família són “slow”, tant de temps com 5 anys, que és l’edat del meu fill gran. De més jove (de fet, fins que vaig ser mare) em considerava una persona molt aventurera i quan mirava al futur em veia a mi mateixa recorrent el món de … Dies d’estiu slow: vacances en família al Pirineu francès Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

Com fomentar la lectura en els infants

Tot sovint els nostres subscriptors i amics ens pregunten com animar els seus fills a llegir. De vegades la simple presència de llibres a casa i de l’exemple d’una família lectora fa que els petits s’interessin per la lectura de manera natural. Però d’altres vegades, tot i que els pares i mares estimin la lectura … Com fomentar la lectura en els infants Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

El llibre perfecte per als amants de la natura

Si passes aquest estiu a la natura i encara no has fet la maleta per marxar de vacances, espera’t! Hi ha un últim llibre que no et pot faltar: “A la recerca de la flor milesclats daurada”. Nosaltres el vam descobrir i ens va enamorar tant que vam decidir posar-lo a la maleta d’estiu d’Oks&Bo, … El llibre perfecte per als amants de la natura Llegeix més »
SEGUIR LLEGINT

DESPERTA EL SEU AMOR PER LA LECTURA!

Oks&Bo, la primera subscripció literària per a petits lectors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *